Bu konuda yeterince donanıma sahip olan mini kamyonetler işletmeler için artık bir hayli kıymetlenmiştir zira artık herkesin üretim veya sunulan hizmette aksamaların ve gereksiz iş yükünün hem maddi hem de manevi sonuçlar doğurduğundan işletmeler bu gibi olumsuzluklarla karşılaşmak istememektedirler.
Elektrikli Mini Kamyonet Nedir?
Birçok Avrupa ülkesinin ve ABD de çok yaygın olarak kullandığı, yük taşımak amacıyla üretilen elektrikli kamyonet genellikle şehir içi lojistiklerde de tercih edilen bu modeller, oldukça kullanışlı dizayn edilmiştir.
Genişlik ve uzunluk mm bazında standart boyutları ile (uzunluk:3685 mm-genişlik:1350 mm) Pek çok alana rahatlıkla girebilmektedir. Aküsü değiştirilebilir olduğundan daha uzun menzillere ulaşmak mümkündür. Araçta çoğu araçta bulunmakta olan tesisat ve gereçte mevcuttur. (klima vs.) Ayriyeten güçlü bir çekim gücü ile ciddi bir taşıma kapasitesine sahiptir. PILOTCAR ayrıcalıkları ile tasarlanan bu harikulade mini kamyonetler, p-1000/mini kamyonet (L7e-CU) tercihinize göre; çöp toplama kasası, kapalı kasa, soğutuculu kapalı kasa ve tek tarafı açılır alüminyum kasa olmak üzere 4 ayrı kasa modeli bulunmaktadır.
Elektrikli Kamyonetler Hangi Alanlarda Kullanılmaktadır?
Elektrikli kamyonetlerin yük taşınması gereken birçok alanda kullanımı mümkündür. Gerekli tasarımları yapıldıktan sonra seyyar tezgah vb. amaçlar içinde kullanılmaktadır. Genellikle yük taşımak amacı güttüğünden seracılık, çiftçilik alanlarında oldukça yaygın olarak tercih edilmektedir. Ayrıca oteller, hava alanlar gibi valiz, çanta, bavul türü bagajların taşınacağı alanlarda da sıklıkla rastlanabilir.
Özetlemek gerekirse yükün olduğu her alanda kullanılması mümkündür. Güçlü ve oldukça dayanıklı tasarımı ile yüklerinizin altından kakmakta hiç zorlanmadan yoluna devam etmektedir.
35 ülkeye ihracat yapan PILOTCAR, bu hiçte yabana atılamayacak başarısı ile sektöre önayak olmakta ve gerek doğa dostu araçları gerekse incelikle, titizlikle tasarlanmış araçları ile kalıplardan çıkarak sektöre öncülük etmektedir.