pilotcar
Blog

Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak herkesin görevi.
Bu konuda biz üzerimize düşeni yapıyoruz ve çevreye duyarlı
yeni nesil %100 elektrikli araçlar üretiyoruz.

Golf Araçları: Zamanın Ruhunu Yakalayan Çevre Dostu Araçlar

  • 2021-09-24
Golf Araçları: Zamanın Ruhunu Yakalayan Çevre Dostu Araçlar

Elektrikli golf araçları kullanımı, günümüzde bir tercihten öte doğaya ve çevreye karşı temel bir sorumluluk bilinci olarak algılanıyor. Değişen bu algıların temelinde hızlı bir şekilde tüketilmekte olan yakıt rezervlerinin ve küreselleşmenin yarattığı olumsuzlukların rolü yadsınamaz. Bu süreç özellikle araç üretimi yapan firmaların yeni ve çözüm odaklı aksiyonlar almasını zorunlu kılmaktadır. Elektrikli araçların varlığı, bu olumsuz tabloyu bir ölçüde dengelemektedir. Hem çevresel koşulların yoğunlaşması hem de elektrikli araçların sağladığı avantajlar konusunda tüketicilerin daha da bilinçlenmesi, bu tip araçların kullanımını ön plana çıkarmıştır. Söz konusu araçları, uzun senelerden bu yana profesyonel düzeyde yanıt vermeye çalışa PİLOTCAR; son dönemde özellikle güvenli, fonksiyonel ve ekonomik karşılıkları olan elektrikli golf araçları konusundaki üretimleriyle adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Elektrikli Golf Arabası Nedir?

Elektrikli golf arabası, bazı kaynaklarda “elektrikli kamyonet” olarak da geçebilir. Zamanın ruhu ve gereksinimleri kapsamında en çok tercih edilen araçlardan birine dönüşen bu özel ve işlevsel araçların, gelecekte çok daha popüler olması bekleniyor. Golf araçları, rejeneratif fren sistemi ve 0 emisyon değeriyle fark yaratan, 55 km/s hıza erişebilen, tam dolu şarj sayesinde 220 km yol alabilen, çevre dostu araçlardır. Adından da anlaşılacağı üzere söz konusu araçların ilk tasarımı bizzat golf sahalarında iki golfçuyu ve temel golf malzemelerini taşımak üzerinedir. İlk başlarda sadece golf sahalarıyla sınırlı olan araçların yük kapasitesi ve kullanım amacı zaman içinde değişmiştir. Yük kapasitesi genişletilen araçlar, ilk zamanların aksine elektrikli olarak üretilmeye başlanmıştır. Bu değişime hızlı bir şekilde ayak uydurmayı başaran PİLOTCAR, şehir içi kullanımına uygun, çevreyle dost golf araçları üretmeye devam etmektedir. Endüstri alanında farklı amaçlarla da kullanılan golf araçları, bizzat bireysel kullanımlar için de uygun bir yapıya sahiptir. Büyük ölçüde firmalar tarafından temin edilen elektrikli kamyonetler; kargo taşımacılığında, hava limanlarında, rıhtımlarda, belediye hizmetlerinde, tarımda, özel nakliye taşımacılığında ve endüstride farklı amaçlarla kullanılabilmektedir. Dilerseniz trafiğe çıkma noktasında herhangi bir problem teşkil etmeyen modeller için de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Elektrikli Golf Araçlarının Artıları Nelerdir?

Golf sahalarının dışına taşmayı başaran ve artık günlük kullanımların bir parçası olan golf araçları, sağladığı önemli avantajlarla fark yaratıyor. Bu tip araçlar, elektrikli araçların seri şekilde üretildiği ilk dönemden bugüne yoğun bir biçimde talep görmektedir. Farklı amaç ve motivasyonlar için tercih edilen elektrikli kamyonetler, her şeyden önce çevreyle uyum içindedir. Çevre kirliliği yaratmayan ve doğaya zarar vermeyen bu araçlar, yolculuk esnasında tüm dar alanlara kolayca girebilir. Bu da uzun mesafeli yolculukların ciddi ölçüde kısalmasına aracılık etmektedir. İş yükünü hafifletmesiyle büyük beğeni toplayan elektrikli golf araçları, devlet nezdinde de KDV, alım desteği, vergi indirimi gibi konularda önemli ayrıcalıklar sunar. Gürültü ve hava kirliliğine son veren, zamandan ve maddiyattan tasarruf sağlayan bu işlevsel araçlara hemen şimdi PİLOTCAR farkıyla sahip olabilirsiniz.